Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

21 Ιουλίου 2009

Ποια γιορτή, ποιας Δημοκρατίας ?

Ανοικτή επιστολή προς τον Πρόεδρο Δημοκρατίας.
Κύριε Πρόεδρε,

Άκουσα προχθές τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ να λέει: ‘’Ποτέ η λειτουργία του συντάγματος δεν μπορεί να είναι σε βάρος του εθνικού συμφέροντος’’ και δεν πίστευα στα αφτιά μου. Προς στιγμήν νόμισα ότι άκουγα διάγγελμα εκπρόσωπου πραξικοπηματιών που μόλις είχαν ανατρέψει την Κυβέρνηση.

Ο προσδιορισμός της επιδίωξης ενός κόμματος (των εκλογών) ως εθνικού συμφέροντος σε αντιδιαστολή με το Σύνταγμα δεν μπορεί παρά να είναι αποκύημα φασιστικής νοοτροπίας. Όπως φασισμός είναι και η καταλήστευση της δημόσιας περιουσίας, δραστηριότητα στην οποία έχουν ιδιαίτερες επιδόσεις και τα 2 κόμματα ΄΄εξουσίας΄΄.

Είναι κωμικοτραγικό: αρέσκονται να αυτοπροσδιορίζονται σαν εξουσίας διότι περιγράφεται έτσι καλλίτερα και η θλιβερή κατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα σήμερα. Όπου ο ΥΠΕΧΩΔΕ λέει στο ραδιόφωνο (τον άκουσα και αυτόν με τα ίδια μου τα αφτιά) ότι το πρόβλημα του Ασωπού λύθηκε ! Μετά δε μερικές ημέρες επιτροπή της Βουλής να επισκέπτεται τον Ασωπό αφού την προηγουμένη η ΕΥΔΑΠ είχε στείλει εκατομμύρια κυβικά καθαρό νερό για να τον ξεπλύνει !

Κύριε Πρόεδρε, στις 23 Ιουλίου δεν έχομε δικαίωμα να γιορτάσομε παρά μόνο την πτώση της χούντας.

Μια γιορτή ΄΄Δημοκρατίας΄΄ θα αποτελούσε μια ακόμη ύβρη στην έννοια της, ύβρη προς αυτούς που θυσιάστηκαν στο όνομά της.

Κύριε Πρόεδρε, παραιτηθήτε από την συνέχιση του διασυρμού Της από τους πολιτικούς της ΄έξουσίας΄΄.