Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

6 Μαρτίου 2010

Πόσο θα κρατήσει η ύφεση ? (σχόλιο μου στο άρθρο του Δρα Μ. Μελετόπουλου)

Έχω την ίδια οπτική και συγχαίρω τον συγγραφέα του άρθρου. Απλά με τρομάζει ο μακρύς χρόνος της διαδικασίας ανακατάταξης και ανάκαμψης και πιστεύω ότι θα διευκόλυνε η ακτιβίστικη δράση για την επιτάχυνση της απαλλαγής της χώρας από το σημερινό πολιτικό προσωπικό.

Αποδεικνύεται ότι ο Κος Παπανδρέου περιφερόμενος ανά την Ευρώπη μαχόμενος ως άλλος Δον Κιχώτης τους ανεμόμυλους των ''κερδοσκόπων'' στις διάφορες θεατρικές Ευρωπαικές συνόδους δεν πέτυχε τίποτε.

Αν μάλιστα μιλούσε λιγότερο και έμενε στην Ελλάδα να φροντίσει και συντονίσει την Κυβέρνηση του πιθανότατα τα spreads να είχαν σήμερα υποχωρήσει, διότι οι αγορές δεν ξεγελιόνται από τις θεατρινίστικες δηλώσεις των πολιτικών. Οι δηλώσεις είναι για τους δύστυχους Λαούς-θύματα και υποχείρια των επιστημονικά κατευθυνόμενων ΜΜΕ.

Μήπως όμως κάποιοι κερδίζουν από την άνοδο των spreads ?

Έλληνες παραμερείστε την πολιτική σαπίλα!

Αυτή η Βουλή μας οδηγεί στο μαρτύριο της παρατεταμένης σήψης και μαρτυρικού θάνατου της πατρίδας. Φταίνε δήθεν οι κερδοσκόποι λένε. Μα και άγιες να ήσαν οι αγορές πως να δανείζουν ένα πολιτικό σύστημα που συντηρεί οργανισμούς τύπου ΟΣΕ με ημερήσια ''ζημία'' δηλαδή κλοπή 3 εκατομμυρίων ευρό την ημέρα ? Νοσοκομεία που ακόμη και σήμερα συνεχίζουν να ληστεύουν τα Δημόσια ταμεία αγοράζοντας υλικά και φάρμακα σε τιμές πενταπλάσιες των διεθνών ? Και όλα αυτά με την πολιτική κάλυψη του ''δημοφιλούς'' Προέδρου Παπούλια, συνεχίζουν αμετανόητοι την καταλήστευση του Δημόσιου. Δημιουργούν πραιτωριανούς της Βουλής ανερυθρίαστοι. Κατάντησαν την Βουλή Βαστίλη της Δημοκρατίας !

Είναι εγκληματίες, δολοφονούν το ¨Εθνος. Ανατροπή τώρα! Συντακτική εθνοσυνέλευση, δίκη και καταδίκη των σημερινών πολιτικών της Βουλής και άλλων υπόλογων του Δημόσιου τομέα με προσωρινή άρση απαγόρευσης θανατικής ποινής. Στην συνέχεια εκλογές με απλή αναλογική !

Να ενθαρρύνομε κίνημα της παραγωγικής τάξης, δηλαδή των ανθρώπων που παράγουν και βλέπουν την δυνατότητα τους να μένει στα αζήτητα: εργάτες, επιστήμονες, γεωργούς, βιοτέχνες, βιομήχανους, επαγγελματίες, υπάλληλους σε παραγωγικές δραστηριότητς του δημόσιου τομέα, ιερείς με πραγματική κοινωνική προσφορά, αναστέλλοντας τους διαχωρισμούς σε αριστερούς και δεξιούς.

Σύνθημα να είναι: ή αυτοί (του βολέματος) ή εμείς (της παραγωγής), δεν πάει άλλο.

Έλληνες αντισταθείτε, γκρεμίστε το τέρας του ανεπρόποκοπου Δημόσιου τομέα και των παπάδων που μας πνίγουν.

Ή αυτοί ή εμείς, η παραγωγική τάξη !

Δεν υπάρχουν σχόλια: