Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

20 Απριλίου 2010

ΔΝΤ και λαμόγια στην γωνία !


Κύρια αιτία των δεινών που συνήθως φέρνει το ΔΝΤ είναι η διαχείρηση της χρηματοδότησης που προσφέρει. Γι' αυτό και η αποτυχία του στις υπανάπτυκτες χώρες με υψηλή διαφθορά.
Αμφιβάλλει λοιπόν κανείς ότι τα λαμόγια που παραμένουν στην Ελλάδα ακόμη στο απυρόβλητο δεν ξερογλύφονται ήδη ? Με ράσα και χωρίς ράσα !
Ήδη ο ΓΑΠ το προετοίμασε το θέμα: Κάνεις μια δωρεά στην Εκκλησία, της στοιχίζει 0,5% (ούτε καν 5%) και στα επιστρέφει ο Εφραίνων την καρδία σου αφού κρατήσει και το κατιτίς του. Υπεράκτια εσωτερικού δηλαδή, ευλογημένη μάλιστα !
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ ! Δείτε τους Δημοκρατικούς ή όποια άλλη κίνηση με λογικούς ανθρώπους, τους οικολόγους, ενισχείστε τελικά ένα κίνημα ανθρώπων της παραγωγής.

Διότι είναι ανάγκη να δημιουργήσομε ένα κίνημα της παραγωγικής τάξης, δηλαδή των ανθρώπων που παράγουν και βλέπουν την δυνατότητα τους να μένει στα αζήτητα: εργάτες, επιστήμονες, γεωργούς, βιοτέχνες, βιομήχανους, επαγγελματίες, δημόσιους υπάλληλους σε παραγωγικές δραστηριότητες, ιερείς με κοινωνική προσφορά, καλλιτέχνες και όσους είναι κοινωνικά δραστήριοι, αναστέλλοντας τους διαχωρισμούς σε αριστερούς και δεξιούς.

Σύνθημα να είναι: ή αυτοί (της παρακμής) ή εμείς (της παραγωγής), δεν πάει άλλο !

Δεν υπάρχουν σχόλια: