Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

23 Σεπτεμβρίου 2015

Μηδενικό έλλειμμα στα ταμεία = ολικό έλλειμμα Δημοκρατίας

Για το ότι με το 3ο μνημόνιο το κράτος παύει να εγγυάται τις συντάξεις και τα δημόσια ταμεία θα λειτουργούν με την προϋπόθεση μηδενικού ελλείμματος, τα κατοχικά ΜΜΕ δεν λένε τίποτε. 
Τα δημόσια ταμεία που υπάρχουν υπέρ της κοινωνίας άρα και της δημόσιας υγείας π.χ., δεν θα τα εγγυάται πλέον το κράτος. Των τραπεζιτών όμως θα συνεχίσει να καλύπτει κάθε έλλειμμα χρεώνοντας την κοινωνία με τις "ανακεφαλοποιήσεις" ! 
Και μάλιστα χωρίς κανένα δημόσιο έλεγχο για την διαχείριση των τεράστιων αυτών ποσών ανακεφαλαιοποίησης !!
Ρήτρα μηδενικού ελλείμματος για την Κοινωνία, καμιά ρήτρα μηδενικού ελλείμματος για τις τράπεζες !
Αυτό συμβαίνει αφού ο ΣΥΡΙΖΑ το περασμένο καλοκαίρι είχε είχε ήδη ληστέψει το δημόσια ταμεία με την πρόφαση ότι έπρεπε δήθεν εγκαίρως να πληρώσουμε το ΔΝΤ !
Οι τραπεζίτες πάνω απ' όλα !! Και μάλιστα όταν ως μέλη του ΔΝΤ είχαμε δικαίωμα καθυστέρησης εξόφλησης μέχρι και 90 ημέρες !
Φασισμός εγκληματικής οργάνωσης κανιβάλων "η Ευρωζώνη ΑΕ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: