Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

29 Αυγούστου 2016

Αγώνας ναι, με προοπτική λύσης όμως !

Δεν αμφισβητώ τις προθέσεις πολλών πατριωτικών κινημάτων αλλά κάθε αγώνας ενάντια και κόντρα στους οικονομικούς δολοφόνους της κοινωνίας μας πρέπει να προτείνει και εναλλακτικές λύσεις. Αλλιώς δεν θα έχει την λαϊκή υποστήριξη.
Και πράγματι βλέπουμε ότι δεν την έχει διότι το καθεστώς κομματοκρατίας έχει καταφέρει έντεχνα να κρατεί τον Λαό εγκληματικά φοβισμένο την στιγμή που η λύση είναι σαν το αβγό του Κολόμβου.
Πρέπει εσείς εμείς όλοι να πειστούμε πρώτα ότι η φοβική επιμονή στην παραμονή σε μια ολιγαρχική Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωζώνη των τραπεζών και όχι των Εθνών, θα πρέπει να απορριφθεί από τα μυαλά πολλών συμπατριωτών μας.
Μας κρύβουν ότι έχουμε απόφαση του ΟΗΕ που μας επιτρέπει να διαγράψουμε 100% το χρέος. Απόφαση του Σεπτεμβρίου 2014 που ο Τσίπρας μας απέκρυψε, μαζί και όλοι οι νυν της ΛΑΕ και τότε του Σύριζα σε όλη την μετέπειτα προεκλογική περίοδο.!
Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να δει το ψήφισμα εδώ http://taxcoach.gr/wp-content/uploads...

Επίσης και σχετικό βίντεο στο οποίο ο Καζάκης αμέσως μετά ενημερώνει μέσω ραδιοφωνικού σταθμού μικρής ακροαματικότητας καθ' ότι απαγορευμένος από το ευρωσύστημα. Ακούστε στο Youtube:



Δεν υπάρχουν σχόλια: