Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

24 Νοεμβρίου 2016

Η Ελλάδα δεν ανήκει στην Δύση

Η Ελλάδα είναι μέρος του πολιτιστικού χώρου όπου το Ελληνικό πνεύμα δημιουργήθηκε, αναπτύχθηκε και επηρέασε πολιτιστικά Λαούς αναδεικνύοντας πανανθρώπινες αξίες.
Δηλαδή της Ιωνίας, Μέσης Ανατολής, Ευρασίας και παράλιας Μεσόγειου.

Δεν ανήκει στην Δύση της οποίας ναι μεν οι Κοινωνίες και οι πνευματικοί άνθρωποι επηρεάστηκαν και σέβονται την Ελληνική διανόηση, όχι όμως και οι πολιτικές ηγεσίες τους, των οποίων η συμπεριφορά ήταν και είναι εγκληματική κατά των Λαών και εντελώς αντίθετη προς τις πανανθρώπινες αξίες του Ελληνικού πολιτισμού.

Η Δύση ανέκαθεν λεηλατούσε και λεηλατεί τους Λαούς της Αμερικής, Αφρικής, Ωκεανίας και της Μέσης Ανατολής η οποία και μας ενδιαφέρει ειδικότερα.
Ήταν και είναι εχθρός του Ελληνισμού και λεηλατεί συστηματικά τα πλούτη του ήδη από το 1203 μ.Χ. με την πρώτη άλωση της Κωνσταντινουπόλεως.
ΗΠΑ και Ε.Ε. σήμερα με την πρόφαση ενός ψεύτικου και επονείδιστου χρέους και σε συνεργασία με ένα διεφθαρμένο και δωσίλογο πολιτικό προσωπικό, έχουν διαλύσει το Ελληνικό κράτος το οποίο είναι πλέον ένα fake state. Γεγονός που επισημοποιήθηκε με την υπογραφή και ψήφιση από την κατοχική Βουλή του 3ου μνημονίου την 14/08/2015.
Πρόσφατα το δήλωσαν και ο Σόιμπλε και έμμεσα και ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ όταν το CNN τον ρώτησε για την κατάρριψη του Ρωσικού αεροσκάφους από την Τουρκία.
Ετοιμάζονται οι δυτικοί παράλληλα, να επιτεθούν κατά της Ρωσίας με βάση και το προτεκτοράτο τους fake state of Greece. Ο λόγος κατ' εμέ είναι η επικείμενη λήξη του ελέγχου της Κεντρικής τράπεζας στην Μόσχα από το γνωστό χρηματοοικονομικό καρτέλ της κόκκινης ασπίδας.

Την εξουσία τους στην Ελλάδα την βασίζουν στο εντελώς διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό που δεν είναι παρά αχυράνθρωποι τους. Ούτε ένας ψηφοφόρος δεν ψήφισε το κυβερνητικό πρόγραμμα που εφαρμόζουν, άρα είναι πραξικοπηματίες και παράνομοι. Ο Λαός δεν ψήφισε το σημερινό κυβερνητικό πρόγραμμα, άρα ούτε και την κυβέρνηση που το εφαρμόζει. Το αναλύουν και κομματικά ανεξάρτητοι επιστήμονες της πολιτικής επιστήμης.







Ήδη από τις 14/08/2015 με την αποδοχή του 3ου Μνημονίου το Ελληνικό κράτος έπαψε και τυπικά να υπάρχει.
Θα έπρεπε ίσως να καταγγελθεί το παραπάνω έγκλημα των ΗΠΑ και Ε.Ε. στον ΟΗΕ και ζητηθεί η διαγραφή του fake state of Greece από τον διεθνή οργανισμό, παράλληλα και την αποστολή ειρηνευτικής δύναμης στον χώρο της Ελλάδας για την διατήρηση της τάξεως.

Βέβαια σε αυτή την περίπτωση η καταγγελία να γίνει από μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας με δικαίωμα βέτο ώστε να απαιτηθεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας να αποκλειστούν κυανόκρανοι από τις χώρες της Δύσης που εγκλημάτισαν σε βάρος της Ελληνικής Κοινωνίας και της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, όπως ΗΠΑ και Ε.Ε. των Βρυξελλών. Λαμβάνοντας επί πλέον υπ' όψιν ότι η Γερμανία δεν έχει υπογράψει σύμφωνο ειρήνης με την Ελλάδα, ενώ το έχει κάνει με όλες τις άλλες χώρες “νικητές” συμμάχους στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Μια τέτοια πρόταση γίνεται με μόνο κίνητρο την αγάπη για την Πατρίδα που την διαλύουν και νομοτελειακά διαλύεται τα δε νησιά μας Λέσβος, Χίος, Σάμος και Δωδεκάνησα ήδη είναι στην γκρίζα ζώνη, εξού και οι δηλώσεις Ερντογάν περί συνθήκης της Λωζάνης.
Η καταγγελία σε αυτή την περίπτωση θα είχε ως αποτέλεσμα την ανατροπή του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος των 300 δωσίλογων της Βουλής και των συμβούλων – ακολούθων τους, ενώ ο Λαός θα έκανε μια νέα αρχή με συντακτική εθνοσυνέλευση και εγκαθίδρυση Δημοκρατίας, πολιτικού συστήματος όπου η Κοινωνία είναι ο βασικός κυρίαρχος θεσμός.

Παράλληλα θα χάλαγε την επιχείρηση του George Soros και της κόκκινης ασπίδας που προωθούν λαθρομετανάστες και πρόσφυγες μουσουλμάνους για εποικισμό της Ελλάδας και της Ευρώπης γενικότερα. Γεγονός που είναι σε βάρος των μεσομακροπρόθεσμων συμφερόντων και των Ευρωπαικών άλλων Εθνών., εκεί όπου το Ελληνικό πνεύμα δημιουργήθηκε, αναπτύχθηκε και επηρέασε πολιτιστικά Λαούς αναδεικνύοντας πανανθρώπινες αξίες. Ανήκει δηλαδή στην Ιωνία, Μέση Ανατολή, Ευρασία και παράλια Μεσόγειο. Δεν ανήκει στην Δύση της οποίας ναι μεν οι Κοινωνίες και οι πνευματικοί άνθρωποι επηρεάστηκαν και σέβονται την Ελληνική διανόηση, όχι όμως και οι πολιτικές ηγεσίες και τα καθεστώτα τους, των οποίων η συμπεριφορά ήταν και είναι εγκληματική κατά των Λαών και εντελώς αντίθετη προς τις πανανθρώπινες αξίες του Ελληνικού πολιτισμού.



1 σχόλιο:

gvam44 είπε...

Ο Ερντογάν κάνει δηλώσεις κατά της Ελλάδας και προβάλλονται διεθνώς στα ΜΜΕ ως δηλώσεις πρωθυπουργού.
Απαντάει ο κάποιος διπλωμάτης του υπουργείου (μας) εξωτερικών και προβάλλονται στα "ψιλά" των διεθνών ΜΜΕ.
Αποτέλεσμα: η "ελληνική" κυβέρνηση" πρακτικά δεν αρνείται τις δηλώσεις του Ερντογάν !!!
Μάλιστα ο Τσίπρας είχε την ευκαιρία να προβάλλει στα διεθνή ΜΜΕ μια Ελληνική απάντηση με την ευκαιρία του ταξιδιού του για την κηδεία του Κάστρο. Δεν τόκανε όμως !
Δεν τόκανε διότι απλά δεν μας εκπροσωπούν ούτε οι πολιτικές του ούτε ο ίδιος !
Έχει ψηφίσει έστω 1 Έλληνας την κυβερνητική του πολιτική ; Ούτε καν ο ίδιος ! Δεν είχε βλέπετε πάρει ακόμη οδηγίες όταν ψήφιζε !
Άρα είναι παράνομος και πραξικοπηματίας !